Deinze: Sinterklaas arriveert met zijn stoomboot, net zoals in het liedje.
Volledig scherm
PREMIUM
Deinze: Sinterklaas arriveert met zijn stoomboot, net zoals in het liedje. © Anthony Statius

5 leuke uitjes in Deinze en het Meetjesland: van Sinterklaasintocht tot veldloop

Deinze-MeetjeslandDEINZE/MEETJESLAND De maatregelen mogen dan weer verstrengd zijn, dat betekent niet dat we het komende weekend in de zetel moeten blijven hangen. In de regio rond Deinze en het Meetjesland valt er zaterdag en zondag wel wat te beleven en een selectie uit de lijst evenementen vind je hieronder. 

  1. Latemnaars Tom en Matthias doen een van de ‘vuilste jobs van Vlaanderen’: “Céline Van Ouytsel heeft ons goed geholpen, tot ze haar elleboog brak”
    PREMIUM
    Sint-Martens-Latem/Deinze

    Latemnaars Tom en Matthias doen een van de ‘vuilste jobs van Vlaanderen’: “Céline Van Ouytsel heeft ons goed geholpen, tot ze haar elleboog brak”

    In ‘De vuilste jobs van Vlaanderen’ tonen Matthias Brugge (32) en zijn oom Tom (37) dinsdagavond op VTM2 hoe hun Ontstoppingsdienst IG te werk gaat. In hun magazijn in Deinze vertellen de Latemnaars over de liefde voor hun vak, maar ook over de “dagelijkse shit”, een opgezwollen hoofd en die keer dat ex-Miss België Céline Van Ouytsel haar elleboog brak na een nochtans goed begonnen werkdag. “Als we haar nog eens tegenkomen, zullen we haar goed trakteren.”