Ontbijt
Volledig scherm
Ontbijt © ThinkStock

250 ontbijtmanden te winnen op Vaderdag

DeinzeWie tussen maandag 16 mei en zondag 5 juni komt shoppen in Deinze, maakt kans om een ontbijtmand te winnen. Deze Vaderdagactie is een initiatief van de vzw Deinze Winkelstad. 

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Speelpleinwerking Doekeewa viert 32ste verjaardag met feest in Kaandelpark: “Op drukke dag bezorgen we bijna 100 kinderen dag van hun leven”
  Deinze

  Speelplein­wer­king Doekeewa viert 32ste verjaardag met feest in Kaandel­park: “Op drukke dag bezorgen we bijna 100 kinderen dag van hun leven”

  De stedelijke speelpleinwerking Doekewaa bezorgt al 32 jaar kinderen uit Deinze leuke vakantiedagen. Het feest voor de dertigste verjaardag werd door de coronaperiode uitgesteld en op zaterdag 2 juli staan er tal van activiteiten voor jong en oud op het programma. “De animatoren vormen een hechte vriendengroep en we zullen tal van herinneringen ophalen”, zegt hoofdanimator Hanne De Vos.