Sandra Kim.
Volledig scherm
Sandra Kim. © Rode Neuzen Dag

150 extra kaarten voor Sandra Kim op Parkies

DeinzeDe stad Deinze voorziet 150 extra plaatsen voor het optreden van Sandra Kim van volgende week woensdag. Metejoor beet gisterenavond de spits af van de Parkies-concertenreeks en deed meteen het Kaandelpark volstromen.

 1. Viergeslacht in bakkersfamilie Welvaert
  Nevele/Sleidinge

  Vierge­slacht in bakkersfa­mi­lie Welvaert

  De bakkersfamilie Welvaert in Nevele (Deinze) zorgt voor een nieuw viergeslacht in de streek. Op 14 juni 2022 werden Jelle Eveaert en Laura Welvaert (27) de trotse papa en mama van hun dochtertje Manon. Laura is de dochter van Luc Welvaert en Katrien De Keyzer (55), die al 31 jaar een bakkerij hebben aan de Kortemunt in Nevele-centrum. Laura werkt als ergotherapeut in Sint-Denijs-Westrem en Jelle is chocolatier in Zelzate. Het koppel woont in Sleidinge en Manon is hun eerste kindje. Overgrootmoeder Godelieve De Winter (84) vervolledigt het viergeslacht.
 2. Brouwerij De Bie breidt uit met evenementenruimte en lanceert nieuw bier
  PREMIUM
  Wakken

  Brouwerij De Bie breidt uit met evenemen­ten­ruim­te en lanceert nieuw bier

  Brouwerij De Bie heeft voortaan een eigen evenementenruimte, waar zowel bezoekers als bedrijven met een grotere groep kunnen samenkomen voor een borrel, teambuilding of bedrijfspresentatie. Dat kan telkens in combinatie met een bezoek aan de brouwerij of de ambachtelijke slagerij op dezelfde locatie. Ondertussen is hun bier Hellekapelle in de prijzen gevallen en zit er met Fris Bie een nieuw bier aan te komen.
 1. “Niet elk dier heeft een schattig verhaal”: Versele-Laga roept op om asieldieren te adopteren
  Deinze

  “Niet elk dier heeft een schattig verhaal”: Versele-La­ga roept op om asieldie­ren te adopteren

  Op Werelddierendag regent het foto’s en filmpjes van pluizige konijntjes of koddige cavia’s, maar asieldieren worden vaak vergeten. Daarom zet Versele-Laga, de fabrikant van dierenvoeding en verzorgingsproducten uit Deinze, enkele van deze diertjes en hun schrijnende verhalen in de kijker. “Tijdens de coronaperiode hebben veel mensen een huisdier gekocht en achteraf weer gedumpt. We roepen op om deze dieren te adopteren”, klinkt het.
 2. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 3. Kadril-zangeres Little Kim stelt debuutplaat voor in Leietheater: “Moederland is er door, maar misschien ook dankzij corona gekomen”
  PREMIUM
  Deinze/Kruisem

  Ka­dril-zangeres Little Kim stelt debuut­plaat voor in Leiethea­ter: “Moederland is er door, maar misschien ook dankzij corona gekomen”

  Kimberly Claeys (39) brengt met Moederland haar eerste soloplaat uit. Kimberly groeide op in Deinze en werkt er nog steeds als verpleegkundige bij het Wit-Gele Kruis. Maar op het podium is ze bekend als Little Kim, zangeres bij folkgroep Kadril, die nu samen met onder andere Guido Belcanto haar heil zocht in Nederlandstalige countryliedjes. Op donderdag 10 november speelt ze die in een bijna uitverkocht Leietheater.