Zo veranderde dit koppel deze donkere 'bunker' in een trendy loft

VideoPeeters-Van Mechelen was een van de vele steenbakkerijen die Boom ooit telde. Wat de fabriek bijzonder maakte, was de droogloods waarin stenen op een mechanische manier werden gedroogd. Het is daar waar Roland en Sofie beslisten om hun loft te bouwen. Niet meteen een evidente keuze, want in de loods viel geen straaltje zonlicht binnen. Ze deed eerder denken aan een donkere bunker dan aan een plek om te wonen. Door drie openingen in het dak te maken en door er telkens een patio rond te bouwen, lukte het toch om voldoende licht binnen te trekken.

  1. Gigantische Tyrannosaurus Rex liep langzamer dan de mens
    Play

    Giganti­sche Tyrannosau­rus Rex liep langzamer dan de mens

  2. De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt
    Play
    Huis Gemaakt

    De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt