Zelfs pro-Trump Fox News steunt door Trump vernederde CNN-reporter

De manier waarop de verkozen president Donald Trump tijdens zijn persconferentie gisteren CNN-reporter Jim Acosta vernederde, was ongehoord. Trump verbood Acosta een vraag te stellen en beschuldigde hem en zijn medium ervan 'fake news' te brengen. "Jij bent fake news", zei een gepikeerde Trump. Opmerkelijk is dat de grote concurrent van CNN, het Trump-getrouwe conservatieve Fox News, de verdediging van de vernederde reporter op zich nam.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Kremlin ontkent dat het "pervers en belastend materiaal" over Trump heeft
  Play
  Video

  Kremlin ontkent dat het "pervers en belastend materiaal" over Trump heeft

  Rusland heeft geen "compromitterende dossiers" over de aanstaande Amerikaanse president Donald Trump. Dat heeft Dmitri Peskov, woordvoerder van het Kremlin, gezegd. Eerder had CNN gemeld dat Russische inlichtingendiensten belastende en aangebrande informatie over Trump zouden bezitten. Zelf ontkent Trump het bestaan van die info met klem op Twitter. "Een politieke heksenjacht" en "nepnieuws", klinkt het daar.