Staatssecretaris voor Energie Melchior Wathelet (cdH).
Volledig scherm
Staatssecretaris voor Energie Melchior Wathelet (cdH). © BELGA

Wathelet: "Deze winter geen stroompannes"

UpdateDe elektriciteitsbevoorrading zal de komende winter niet in gevaar komen, als er aan een aantal voorwaarden voldaan wordt. Dat heeft staatssecretaris voor Energie Melchior Wathelet (cdH) vandaag gezegd voor aanvang van het kernkabinet. De topministers, Wathelet en FANC-topman Willy De Roovere zitten bijeen over de mogelijke problemen in de nucleaire centrales Doel 3 en Tihange 2.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Blackouts? Bedrijven zijn klaar voor afschakelen verbruik op piekmomenten

  Blackouts? Bedrijven zijn klaar voor afschake­len verbruik op piekmomen­ten

  De bedrijfs- en industriële wereld in België is klaar voor 'demand response', een systeem waarbij energieverbruikers op piekmomenten gecoördineerd afgeschakeld worden van het net. Demand response staat in België nog in de kinderschoenen, maar het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) heeft die piste als een van de structurele oplossingen voor het capaciteitsprobleem in België naar voren geschoven op een seminarie voor beleidsmakers.