Facebook Luke Byrne
Volledig scherm
© Facebook Luke Byrne

Waarom mocht dit meisje van 15 voetbalfinale niet fluiten?

In Australië is er controverse ontstaan na een beslissing van de Great Southern Football League. De A-finale van de regionale competitie kende een lijnrechterwissel op het laatste moment. Chloe Byrne, een 15-jarige scheidsrechter, zou normaal lijnrechter zijn maar werd plots aangeduid voor een heel wat minder belangrijkere match. Waarom? Ze zou niet sterk genoeg zijn om de bal in te gooien...

 1. Zij gingen triatlonbroers vooraf: vijf momenten waarop topsport nog hartverwarmend bleek te zijn
  Video

  Zij gingen triatlon­broers vooraf: vijf momenten waarop topsport nog hartverwar­mend bleek te zijn

  De finale van de World Triathlon Series in het Mexicaanse Cozumel kreeg dit weekend een dramatisch slotakkoord. De Brit Jonathan Brownlee - de jongere broer van olympisch kampioen Alistair en zelf goed voor zilver in Rio en Brons in Londen - leek op weg naar de dagoverwinning en de wereldtitel, maar raakte in de laatste 500 meter bevangen door de hitte. Ondersteund door zijn broer Alistair lukte het hem nog tweede te worden achter de Zuid-Afrikaan Henri Schoeman. Ondanks het feit dat Jonathan de wereldtitel aan Spanjaard Mario Mola moest laten, ging het hartverwarmende gebaar van broederliefde de wereld rond. Ook in andere sporten zijn talloze hartverwarmende gebeurtenissen te vinden. Een kleine selectie.
 2. Controversiële olympiër woont nu samen met dit Playboymodel

  Controver­siële olympiër woont nu samen met dit Playboymo­del

  Ryan Lochte heeft dan toch één ding dat meevalt nu hij even pauze neemt van het zwemmen. Hij verloor belangrijke sponsors nadat hij gelogen had over een nachtelijk incident en zei dat hij overvallen was. Hij dacht de harten van Amerika terug te winnen door mee te doen aan een televisieprogramma, maar werd bij zijn deelname aan 'Sterren op de Dansvloer' aangevallen op liveshow. Gelukkig is er zijn vriendin Kayla Rae Reid. Lochte en het Playboymodel zijn nu al zes maanden samen en dat lijkt goed te gaan, want hij gaat samenwonen met de ravissante dame.