medialaan
Volledig scherm
© medialaan

Verrassende nominatie in 'Mijn Pop-uprestaurant'

De nieuwe nominatieronde levert een verrassende naam op in 'Mijn Pop-uprestaurant', waar de vier zaken in Genk en Kortrijk punten krijgen van geheime recensenten én de mensen van Belgocatering. Dat wil zeggen dat ze niet alleen beoordeeld worden op hun bereidingen, bediening en interieur, maar ook op hun zakelijke aanpak.

 1. Eerste afvaller 'Mijn Pop-up' bekend; "Ge begint steeds meer op Sergio Herman te lijken!"
  Video

  Eerste afvaller 'Mijn Pop-up' bekend; "Ge begint steeds meer op Sergio Herman te lijken!"

  In 'Mijn Pop-uprestaurant' gaan de eerste kandidaten voor de bijl. Eén van de pop-ups ligt uit de wedstrijd, waardoor nog vijf zaken overblijven. De aflevering van vanavond draait dan ook vooral rond de drie genomineerde duo's die hun best doen om stemmen te ronselen, hun zaak toch nog te verbeteren of, zoals in L'Oro Nero, nog eens flink ruzie te maken met het personeel. Kok Giordano gedraagt zich namelijk onuitstaanbaar en krijgt omwille van zijn gevloek het verwijt "dat hij op Sergio Herman begint te lijken".
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?