Volledig scherm
© BELGA

Tot en met 28 januari geen Jetair-vluchten naar Tunesië

Touroperator Jetair heeft beslist om tot en met 28 januari alle vluchten naar Tunesië te schrappen. Dat meldt de touroperator vandaag in een persbericht.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 2. Touroperators halen Belgen dit weekend weg uit Tunesië
  Update

  Touropera­tors halen Belgen dit weekend weg uit Tunesië

  De Tunesische president Zine el-Abidine Ben Ali heeft zijn land verlaten. Premier Mohammed Ghannouchi zou de macht in het land overgenomen hebben. Eerder op de dag had Ben Ali zijn regering ontslagen en vervroegde verkiezingen aangekondigd. De noodtoestand is afgeroepen. Vliegtuigen van Thomas Cook moesten terugkeren, nadat ze landgenoten in Tunesië wilden ophalen. Thomas Cook en Jetair zijn van plan om dit weekend hun klanten te repatriëren.
 1. Zoo in Denemarken nodigt kerstman uit in glazen bubbel
  Play

  Zoo in Denemarken nodigt kerstman uit in glazen bubbel

 2. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered