Getty
Volledig scherm
© Getty

Seksclub Diana laat Donald Trump blozen bij wielerronde

ZundertBij bordeel Club Diana vlak over de Nederlandse grens in Zundert kunnen ze er nog smakelijk om lachen. De familie Siemons - in Zundert en omgeving niet alleen bekend vanwege de lichte zeden, maar ook vanwege het wielrennen - maakte al in 1989 kennis met het fenomeen Donald Trump.

 1. Nu kersvers president van Amerika, 30 jaar geleden droomde Donald Trump van eigen Ronde van Frankrijk

  Nu kersvers president van Amerika, 30 jaar geleden droomde Donald Trump van eigen Ronde van Frankrijk

  Een ondernemer moet van alle markten thuis zijn en ook al eens op zoek gaan naar het gat in de markt, dat geldt ook voor Donald Trump. De 70-jarige president van de VS, die afgelopen nacht Hillary Clinton het nakijken gaf tijdens de veelbesproken verkiezingen in de VS, zag ooit wel brood in de wielersport. Dat blijkt alvast uit een opmerkelijke reconstructie van de wielersite 'Hetiskoers!'. Die rakelen het verhaal op van de 'Tour de Trump', een koers die bol stond van de schandalen.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.