photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Prijzen van harde schijven verviervoudigd door overstromingen Thailand

De overstromingen in Thailand duwen de computerprijzen de hoogte in. De wereldwijde productie van harde schijven zit immers grotendeels geconcentreerd rond de hoofdstad Bangkok. Die fabrieken staan haast allemaal onder water.

  1. "Reizigers stellen vertrek naar Bangkok beter enkele dagen uit"

    "Reizigers stellen vertrek naar Bangkok beter enkele dagen uit"

    Het Belgische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft zijn reisadvies bijgesteld voor Belgische toeristen die naar Thailand willen gaan. Het landt wordt door overstromingen geteisterd. "We raden de Belgische reizigers aan hun vertrek naar Bangkok enkele dagen uit te stellen, tot er meer duidelijkheid is over de situatie op de luchthavens", meldt de FOD Buitenlandse Zaken op zijn website. De hotels in het centrum van Bangkok hebben zich met zandzakjes, beschermende wallen, voorraden en diesel voor generatoren tegen de dreigende overstromingen voorbereid.
  2. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

    Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

    Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.