GETTY
Volledig scherm
© GETTY

"Pamplona stopt aanrandingen in doofpot voor imago feesten"

In het Spaanse Pamplona zeggen twee vrouwen seksueel aangerand te zijn tijdens de feesten van San Fermin, bekend van de stierenloop.

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Door stier doorboorde toerist rent weer mee in Pamplona

  Door stier doorboorde toerist rent weer mee in Pamplona

  In Pamplona zijn met het massale Chupinazo-ritueel de San Fermin Fiestas op gang geschoten. De stierenrennen door de straten van de Noord-Spaanse stad zijn traditioneel het hoogtepunt van dit langgerekte feest van 9 dagen dat jaarlijks honderdduizenden toeristen aantrekt. Onder hen de Chileense jongeman Alonso Ceardi (24). Vorig jaar gingen de schrikwekkende beelden de wereld rond van Alonso die gespiest werd door een megastier in de straten van Pamplona. Hij overleefde op het nippertje. Getuige daarvan het imposante litteken vlakbij zijn hart. Dat showt hij nu als 'trofee', want de Chileense stierenrennenfanaat is vastbesloten om weer oog in oog te staan met een stier. Zot zijn doet niet zeer.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm
  Play

  Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm