Antwerps burgemeester en N-VA-voorzitter Bart De Wever: "Onze strijd is nog niet gestreden. Europa zal nog donkere dagen moeten doormaken. We mogen echter nooit opgeven."
Volledig scherm
Antwerps burgemeester en N-VA-voorzitter Bart De Wever: "Onze strijd is nog niet gestreden. Europa zal nog donkere dagen moeten doormaken. We mogen echter nooit opgeven." © belga

Opinie Bart De Wever: "Werk maken van preventieve opsluiting, met achteraf toetsing door rechter"

OpinieOns land herdenkt vandaag de terreuraanslagen in Brussel en Zaventem van een jaar geleden. N-VA-voorzitter Bart De Wever pleit naar aanleiding van die herdenking opnieuw voor de mogelijkheid om een noodtoestand in te voeren in ons land. Ook wil hij speciale terreurrechtbanken in België. Hij roept daartoe op in een opiniestuk op HLN.be:

  1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
    Livios

    Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

    De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.