AFP
Volledig scherm
© AFP

Op deze soms hilarische wijze ging Peter Maes gisteren volledig door het lint

Van 0-1 naar 3-1 en dat in nog geen tien minuten tijd, een mens zou voor minder gek worden en dat is ook wat Peter Maes gisteravond in Wenen overkwam. De trainer van RC Genk gesticuleerde langs de zijlijn dat het geen naam had.

 1. Genk knock-out in tien dolle minuten en het begon zo mooi met pareltje van Bailey

  Genk knock-out in tien dolle minuten en het begon zo mooi met pareltje van Bailey

  Met een fenomenaal doelpunt leek Leon Bailey op weg om de grote Genkse held te worden in het charmante Wenen. Helaas echter, in de tweede helft werd de ploeg van Peter Maes door Rapid helemaal overrompeld. In amper tien minuten tijd moest Marco Bizot zich drie keer omdraaien en vooral de laatste tegentreffer was eentje die de Belgische voetbalfan net niet deed huilen. De Genkse goalie maaide gewoon over de bal op een onschuldige terugspeelbal, Bizot wees naar een opspringende graszode. Blunder of niet, Genk mist zijn start in Europa. De late aansluitingstreffer van uitblinker Bailey ten spijt.
 2. Genkse doelman over zijn 'flater': "Het ziet er stom uit en het is zonde, maar wat doe je eraan?"

  Genkse doelman over zijn 'flater': "Het ziet er stom uit en het is zonde, maar wat doe je eraan?"

  Om door de grond te zakken die 3-1 van Rapid Wenen tegen RC Genk. Een totaal onschuldige terugspeelbal leidde tot de meest knullige goal van de avond in de Europa League. Marco Bizot trapte over de bal en zag het leer doodleuk in doel verdwijnen. Na de match was de doelman van Genk echter zoals steeds mans genoeg om de pers te woord te staan. En ook Peter Maes had een en ander te vertellen.
 1. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing

 2. Met deze 'jetsuit' komt vliegen écht dichtbij
  Play

  Met deze 'jetsuit' komt vliegen écht dichtbij