Getty
Volledig scherm
© Getty

Nu kersvers president van Amerika, 30 jaar geleden droomde Donald Trump van eigen Ronde van Frankrijk

Een ondernemer moet van alle markten thuis zijn en ook al eens op zoek gaan naar het gat in de markt, dat geldt ook voor Donald Trump. De 70-jarige president van de VS, die afgelopen nacht Hillary Clinton het nakijken gaf tijdens de veelbesproken verkiezingen in de VS, zag ooit wel brood in de wielersport. Dat blijkt alvast uit een opmerkelijke reconstructie van de wielersite 'Hetiskoers!'. Die rakelen het verhaal op van de 'Tour de Trump', een koers die bol stond van de schandalen.

 1. Rode Duivel(s) en andere sportlui geschokt door triomf Trump: "Ik geloof mijn ogen niet, dit is zo beschamend"

  Rode Duivel(s) en andere sportlui geschokt door triomf Trump: "Ik geloof mijn ogen niet, dit is zo beschamend"

  Ook in de sportwereld worden de Amerikaanse presidentsverkiezingen duidelijk op de voet gevolgd en veel gejuich stijgt er niet op nu blijkt dat Donald Trump zich de nieuwe leider van de VS mag noemen. Onder andere Jan Vertonghen ventileerde op Twitter zijn ongenoegen over de (verrassende?) gang van zaken aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. En hij is niet alleen, hij kreeg al snel navolging van Vincent Kompany, Geert De Vlieger, Sven Nys en vele anderen.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.