Getty
Volledig scherm
© Getty

Nu kersvers president van Amerika, 30 jaar geleden droomde Donald Trump van eigen Ronde van Frankrijk

Een ondernemer moet van alle markten thuis zijn en ook al eens op zoek gaan naar het gat in de markt, dat geldt ook voor Donald Trump. De 70-jarige president van de VS, die afgelopen nacht Hillary Clinton het nakijken gaf tijdens de veelbesproken verkiezingen in de VS, zag ooit wel brood in de wielersport. Dat blijkt alvast uit een opmerkelijke reconstructie van de wielersite 'Hetiskoers!'. Die rakelen het verhaal op van de 'Tour de Trump', een koers die bol stond van de schandalen.

 1. Rode Duivel(s) en andere sportlui geschokt door triomf Trump: "Ik geloof mijn ogen niet, dit is zo beschamend"

  Rode Duivel(s) en andere sportlui geschokt door triomf Trump: "Ik geloof mijn ogen niet, dit is zo beschamend"

  Ook in de sportwereld worden de Amerikaanse presidentsverkiezingen duidelijk op de voet gevolgd en veel gejuich stijgt er niet op nu blijkt dat Donald Trump zich de nieuwe leider van de VS mag noemen. Onder andere Jan Vertonghen ventileerde op Twitter zijn ongenoegen over de (verrassende?) gang van zaken aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. En hij is niet alleen, hij kreeg al snel navolging van Vincent Kompany, Geert De Vlieger, Sven Nys en vele anderen.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Thomas Meunier tegen sakkerende Amerikanen: "Vanuit luie zetel beklag doen blijkbaar makkelijker dan gaan stemmen"
  Rode Duivels

  Thomas Meunier tegen sakkerende Amerikanen: "Vanuit luie zetel beklag doen blijkbaar makkelij­ker dan gaan stemmen"

  De mening van Jan Vertonghen en Vincent Kompany over de nieuwe president van Amerika kent u al, maar Thomas Meunier heeft ook zo zijn visie op de uitkomst van de fel gemediatiseerde stembusslag die Donald Trump als winnaar heeft opgeleverd. Op Twitter deelt de 25-jarige rechtsback van PSG en de Rode Duivels een steek uit naar de Amerikanen die hun beklag doen op de sociale media.