BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Nieuwe opdoffer voor Eurostadion

Tik, tak. Tik, tak. De tijd dringt voor Ghelamco en het Eurostadion. De bouw daarvan zal nog maar eens vertraging oplopen. De buurtweg op Parking C is niet verjaard en moet eerst afgeschaft worden vooraleer er überhaupt kan worden gebouwd. Een procedureslag dreigt, maar Ghelamco is niet ongerust.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Twee mogelijke locaties voor nieuw atletiekstadion in het Brussels gewest

  Twee mogelijke locaties voor nieuw atletiek­sta­di­on in het Brussels gewest

  Het Jesse Owens-stadion in Neerpede en NEO op het Heizelplateau zijn de meest geschikte sites voor een nieuw multifunctioneel atletiekstadion in het Brussels Gewest. Dat blijkt uit een analyse van het Kenniscentrum voor Sportmanagement van de Vrije Universiteit Brussel, die Bruzz heeft kunnen inkijken. De studie werd besteld door het kabinet van Brussels minister van Financiën Guy Vanhengel, één van de voortrekkers van het Eurostadion. In dat stadion is echter geen plaats meer voor de Memorial Van Damme, die dus dakloos zou worden als het Koning Boudewijnstadion na 2022 wordt afgebroken.