'Narcos' krijgt derde en vierde seizoen

VideoNetflix gooide vrijdag nog het tweede seizoen van de populaire serie 'Narcos' online en kondigt nu al een derde een vierde seizoen aan. Het derde seizoen komt uit in 2017, het vierde seizoen volgt wellicht in 2018.

 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 2. Pablo Escobar is back! Geniet vanaf vandaag van 'Narcos 2'

  Pablo Escobar is back! Geniet vanaf vandaag van 'Narcos 2'

  Na het megasucces van het eerste seizoen lost Netflix vandaag 10 nieuwe afleveringen van 'Narcos'. Wat niemand voor mogelijk achtte, is gebeurd. Pablo Escobar is terug! En als je hoopte dat Pablo en zijn Medellínkartel het nu even wat kalmer aan zouden doen, dan is dit seizoen niets voor jou. Pablo is meedogenlozer dan ooit. Er rest ons nog één vraag: hoe en door wie komt de meest beruchte drugsbaron aller tijden aan zijn einde?
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?