medialaan
Volledig scherm
© medialaan

Mijn Pop-up: stress en angst, de toffe taco, de Italiaan zonder parmezaan en de spieren van Gertje

In 'Mijn Pop-uprestaurant' proberen drie zaken kijkers en klanten nog te overtuigen dat zij het niet verdienen om te moeten sluiten. De juryleden doen nog een laatste inspanning om de drie genomineerde duo's te helpen. In Genk zijn dat Myrthe en Giordano van L'Oro Nero, in Kortrijk de zusjes Chloë en Magali van Strombowli en in Antwerpen Caroline en Gillian van Bikke & Smooz.

 1. "Wij stoppen": potje kookt over in Antwerpen, blender ontploft in Kortrijk
  'Mijn Pop-up'

  "Wij stoppen": potje kookt over in Antwerpen, blender ontploft in Kortrijk

  In 'Mijn Pop-uprestaurant' moeten Sergio Herman en Gert Verhulst een crisis bezweren in Antwerpen. Hartsvriendinnen Gillian en Caroline van Bikke & Smooz praten niet meer met elkaar en stellen vast dat de zaak waarin ze staan mijlenver afligt van hun oorspronkelijke concept. Ze besluiten de handdoek in de ring te gooien, terwijl de aflevering eigenlijk had moeten draaien rond de culinaire tweeling Stefan en Kristof Boxy, die in Genk de twee pop-ups gaan keuren.
 2. Boxy's in lastig parket in Kortrijk, Amanda valt voor BV: "Hij zou het geen twee keer moeten vragen"
  'Mijn Pop-up'

  Boxy's in lastig parket in Kortrijk, Amanda valt voor BV: "Hij zou het geen twee keer moeten vragen"

  Kristof en Stefan Boxy staan voor een bijzonder lastige keuze na hun bezoek aan de pop-uprestaurants in Kortrijk. Ze moeten een van de twee zaken nomineren voor sluiting, maar hebben in allebei "vree goe" gegeten. Toch gingen beide zaken ook telkens de mist in. Ondertussen valt in Genk Amanda in zwijm voor Kürt Rogiers, die samen met artiesten van het schlagerfestival komt horen hoe dat nu zit met de kussen die zij en Sven uitwisselen.