unsplash
Volledig scherm
© unsplash

Met deze truc moeten je kleren fors minder lang de droogkast in

Een droogkast maakt bij de meeste mensen een onmisbaar deel uit van het huishouden, maar helaas verbruikt het handige apparaat ook erg veel energie. En goed voor je kleren is het ook al niet. Omdat wij liever geen vrede nemen met handdoeken die zo hard zijn als schuurpapier, delen we een trucje om het droogproces flink te verkorten.

 1. Boost nodig? Deze koffie bevat 80 (!) keer meer cafeïne dan een gewone kop

  Boost nodig? Deze koffie bevat 80 (!) keer meer cafeïne dan een gewone kop

  Kikker jij al lang niet meer op van een bakje troost in de ochtend, immuun voor dat bescheiden cafeïneboostje? Hoog tijd dan om je aan de gewaagde Ass Kicker koffie uit Australië te wagen. Dit pittige drankje bevat tot 80 keer meer cafeïne dan een gewone kop koffie en zou je 12u tot 18u wakker houden. Geen onbelangrijk detail: het gevaarlijke goedje is te consumeren op eigen risico en wordt afgeraden aan mensen met hart- en bloeddrukproblemen.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.