Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Geen meerderheid Britten voor nieuw referendum

BrexitOndanks alle politieke, economische en andere turbulentie die de keuze voor een brexit heeft veroorzaakt, is slechts een minderheid van de Britten voor een nieuw referendum gewonnen. Dat blijkt uit een peiling die uitgevoerd werd in opdracht van de krant The Independent. Misschien maar goed ook, want de Britse regering sluit een tweede referendum uit.

 1. Britse kandidaat-premier veroorzaakt commotie door verwijzing naar kinderloze concurrente

  Britse kandidaat-pre­mier veroor­zaakt commotie door verwijzing naar kinderloze concurren­te

  De twee kandidaat-voorzitters van de Britse Conservatieve Partij, Theresa May en Andrea Leadsom, hebben in twee weekendinterviews de campagne voor de voorzittersverkiezingen op gang getrapt. Leadsom creëerde meteen een relletje door in haar gesprek met The Times in te gaan op het feit dat ze kinderen heeft en May niet. "Moeder zijn geeft me voordeel op May", wordt ze door de krant geciteerd. Maar volgens Leadsom was dat precies hetgeen ze níét wilde zeggen.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.