BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Extra meetpunten rond kerncentrale Doel

Het Federaal Agentschap voor Nucleaire Controle (FANC) plaatst binnenkort zes extra meetpunten in een cirkel op drie tot vijf kilometer rond de kerncentrale in Doel. Er komt ook een extra meetpunt in het Meetjesland dichtbij de grens met het Nederlandse Borssele, waar ook een kerncentrale staat. Dat deelde het FANC mee bij de voorstelling van het vernieuwde Telerad-netwerk in Gent.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. "Goede radiologische toestand in ons land"
  Update

  "Goede radiologi­sche toestand in ons land"

  De radiologische situatie in ons land is qua natuurlijke radioactiviteit zeer goed. Dat zegt Michel Sonck van het Federaal Agentschap voor Nucleaire Controle (FANC). Het gemiddelde natuurlijk radioactiviteitsniveau in België is het hoogst in de provincies Namen en Luxemburg. De laagste gemiddelde waarden worden gemeten in Limburg en Antwerpen. Dat blijkt uit 29.400 analyses die vorig jaar werden uitgevoerd door het Federaal Agentschap voor Nucleaire Controle (FANC). De natuurlijke radioactiviteit is nergens te hoog.