Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Expert waarschuwt voor 'Pure Keuken' van Pascale Naessens

Kinderpsychiater Annik Simons is niet te spreken over de hele voedingshype die momenteel aan de gang is in de media en de samenleving. Ze richt haar pijlen onder meer op de 'pure keuken' van Pascale Naessens. "Jongeren met een eetstoornis werpen zich daar rigoureus op", klinkt het in De Standaard.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Het Pascale-effect: we eten nooit nog als vroeger

  Het Pascale-ef­fect: we eten nooit nog als vroeger

  Ooit model, toen mevrouw Jambers, vandaag 's lands bestverkochte auteur. Bij Lannoo staat de champagne al koud: als Pascale Naessens volgende week haar zevende kookboek in de rekken legt, scoort ze daarmee in geen tijd haar zevende bestseller. Dat succes vertaalt zich tot vér buiten de boekenwinkel. Sinds Naessens eten we anders, koken we anders en kopen we anders. Alleen al de avocado's? Tachtig procent meerverkoop sinds we massaal 'Puur Genieten'.