Eerste afvaller 'Mijn Pop-up' bekend; "Ge begint steeds meer op Sergio Herman te lijken!"

VideoIn 'Mijn Pop-uprestaurant' gaan de eerste kandidaten voor de bijl. Eén van de pop-ups ligt uit de wedstrijd, waardoor nog vijf zaken overblijven. De aflevering van vanavond draait dan ook vooral rond de drie genomineerde duo's die hun best doen om stemmen te ronselen, hun zaak toch nog te verbeteren of, zoals in L'Oro Nero, nog eens flink ruzie te maken met het personeel. Kok Giordano gedraagt zich namelijk onuitstaanbaar en krijgt omwille van zijn gevloek het verwijt "dat hij op Sergio Herman begint te lijken".

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 1. "Wij stoppen": potje kookt over in Antwerpen, blender ontploft in Kortrijk
  'Mijn Pop-up'

  "Wij stoppen": potje kookt over in Antwerpen, blender ontploft in Kortrijk

  In 'Mijn Pop-uprestaurant' moeten Sergio Herman en Gert Verhulst een crisis bezweren in Antwerpen. Hartsvriendinnen Gillian en Caroline van Bikke & Smooz praten niet meer met elkaar en stellen vast dat de zaak waarin ze staan mijlenver afligt van hun oorspronkelijke concept. Ze besluiten de handdoek in de ring te gooien, terwijl de aflevering eigenlijk had moeten draaien rond de culinaire tweeling Stefan en Kristof Boxy, die in Genk de twee pop-ups gaan keuren.
 2. Boxy's in lastig parket in Kortrijk, Amanda valt voor BV: "Hij zou het geen twee keer moeten vragen"
  'Mijn Pop-up'

  Boxy's in lastig parket in Kortrijk, Amanda valt voor BV: "Hij zou het geen twee keer moeten vragen"

  Kristof en Stefan Boxy staan voor een bijzonder lastige keuze na hun bezoek aan de pop-uprestaurants in Kortrijk. Ze moeten een van de twee zaken nomineren voor sluiting, maar hebben in allebei "vree goe" gegeten. Toch gingen beide zaken ook telkens de mist in. Ondertussen valt in Genk Amanda in zwijm voor Kürt Rogiers, die samen met artiesten van het schlagerfestival komt horen hoe dat nu zit met de kussen die zij en Sven uitwisselen.