Volledig scherm
© Unsplash

Een weekje vakantie? Dat is eigenlijk écht te kort

Vakantie kan voor de meesten nooit lang genoeg duren, en iedereen antwoordt wel eens spottend met "te kort" op de vraag hoe de vakantie was. Maar knijp je er maar een weekje tussenuit, dan mag je met recht en rede zeggen dat dit te kort was. Volgens onderzoek hebben we gemiddeld acht dagen nodig om helemaal tot rust te komen.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Genieten zonder te verdikken op een festival, dit zijn de tips van een diëtiste

  Genieten zonder te verdikken op een festival, dit zijn de tips van een diëtiste

  Bier, cocktails, wijn, frieten, loempia's of pizza, het aanbod op de gemiddelde festivalwei is niet meteen wat de doorsnee diëtiste zou aanraden voor een gezonde levensstijl. Tijdens het feesten wil je niet aan je lijn denken, maar wie deze zomer nog een zonvakantie op de planning heeft staan, maakt zich mogelijk zorgen over een bikinilijf. Diëtiste Sanne Mouha leert je van al die lekkernijen te genieten zonder de weegschaal tilt te doen slaan.
 1. Al voor derde keer deze week persoon op metrosporen geduwd in New York
  Play

  Al voor derde keer deze week persoon op metrospo­ren geduwd in New York

 2. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok