Eagles of Death Metal gisteravond in de Bataclan, enkele minuten voor de tereuraanval, waarbij zeker 80 mensen om het leven kwamen.
Volledig scherm
Eagles of Death Metal gisteravond in de Bataclan, enkele minuten voor de tereuraanval, waarbij zeker 80 mensen om het leven kwamen. © AFP

Eagles of Death Metal terug naar VS: Brussels concert afgelast

Aanslagen ParijsDe Amerikaanse rockband Eagles of Death Metal, die vrijdagavond in de Parijse Bataclan aan het optreden was toen de concertzaal werd aangevallen, heeft beslist terug te keren naar de Verenigde Staten. Dat is vandaag vernomen bij concertpromotor Nous Productions. Het voor zondag geplande concert in het Brusselse Koninlijk Circus gaat dus niet door.

 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 2. Nederlander overleeft bloedbad: "Ben tussen doden naar nooduitgang gekropen"
  AANSLAGEN PARIJS

  Nederlan­der overleeft bloedbad: "Ben tussen doden naar nooduit­gang gekropen"

  Ferry Zandvliet heeft het de terreur in de concertzaal Bataclan in Parijs overleefd. De Rotterdammer stond naar het concert van Eagles of Death Metal te kijken, toen plots gewapende terroristen wild om zich heen begonnen te schieten."Opeens hoorde ik knallen. Iedereen dook naar de grond. Ik dacht dat het over was, tot iemand de deur van de nooduitgang opende. Ik ben als een idioot tussen de dode mensen heen naar de nooduitgang gekropen", getuigt hij vanmorgen over de gruwel aan RTL Nieuws.