medialaan
Volledig scherm
© medialaan

De levenswijsheid van Willem, de bespringing van Sven, La Bamba en dromen over patatt'n in 'Mijn Pop-up'

Mijn Pop-upHet is terrasjesweer, ook in 'Mijn Pop-uprestaurant'. Niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk. Want zoals steeds na een eliminatie, kabbelt de aflevering erna gezapig verder. De overblijvers krijgen een stevige doorlichting van keuken en boekhouding, en er wordt opvallend veel gezongen. En vals bovendien.

 1. Eerste afvaller 'Mijn Pop-up' bekend; "Ge begint steeds meer op Sergio Herman te lijken!"
  Video

  Eerste afvaller 'Mijn Pop-up' bekend; "Ge begint steeds meer op Sergio Herman te lijken!"

  In 'Mijn Pop-uprestaurant' gaan de eerste kandidaten voor de bijl. Eén van de pop-ups ligt uit de wedstrijd, waardoor nog vijf zaken overblijven. De aflevering van vanavond draait dan ook vooral rond de drie genomineerde duo's die hun best doen om stemmen te ronselen, hun zaak toch nog te verbeteren of, zoals in L'Oro Nero, nog eens flink ruzie te maken met het personeel. Kok Giordano gedraagt zich namelijk onuitstaanbaar en krijgt omwille van zijn gevloek het verwijt "dat hij op Sergio Herman begint te lijken".
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.