AP
Volledig scherm
© AP

"Chauffeur wilde net voor ongeval dvd opzetten"

UpdateDe chauffeur van de bus wilde net voor de fatale crash een dvd opzetten. Dat hebben de gewonde kinderen aan hun ouders en het verplegend personeel in de ziekenhuizen verteld, weten de Zwitserse krant Aargauer Zeitung en onze collega's van Het Laatste Nieuws. Het zou een mogelijke verklaring van het tragische busongeval kunnen zijn. Op de persconferentie werd bevestigd dat deze piste (naast enkele andere pistes) onderzocht wordt na verklaringen van enkele leerlingen.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.