Vince Bucci/Invision/AP
Volledig scherm
© Vince Bucci/Invision/AP

Carrie Fisher en Debbie Reynolds worden donderdag samen begraven

De actrices Carrie Fisher en Debbie Reynolds worden donderdag tijdens een gezamenlijke familiale plechtigheid ten grave gedragen. Dochter en moeder stierven vorige week, met een dag verschil. Fisher stierf aan de gevolgen van een hartaanval, Reynolds bezweek aan een beroerte.

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Debbie Reynolds over de zwarte periode in haar leven (en het was niet toen Liz Taylor met man ging lopen)

  Debbie Reynolds over de zwarte periode in haar leven (en het was niet toen Liz Taylor met man ging lopen)

  Debbie Reynolds - die gisteren op 84-jarige leeftijd overleed - heeft geen makkelijk leven achter de rug. Na heel wat zwarte sneeuw te hebben gezien, bleek de dood van haar dochter Carrie Fisher gisteren een te zwaar verdriet voor de Hollywoodster om te dragen. Toch was dit niet het eerste donkere punt in Debbies leven: zo liet haar eerste man haar staan voor Liz Taylor en leefde ze een tijdje in haar auto. In 2011 vertelden Debbie en Carrie openhartig over haar leven en haar slechte smaak qua mannen.