Facebook Mike Patton
Volledig scherm
© Facebook Mike Patton

Aangepaste albumcover Eagles of Death Metal gaat viraal

Een aangepaste cover van het Eagles of Death Metal-album 'Peace Love Death Metal' uit 2004 wordt druk gedeeld via de sociale media.

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Fan keek zo uit naar optreden Eagles of Death Metal
  Bloedbad Bataclan

  Fan keek zo uit naar optreden Eagles of Death Metal

  Een tweet die de Engelse Lydia B. Vassallo postte, krijgt een heel bittere nasmaak na het bloedbad in de Parijse concertzaal 'Le Bataclan' in het Parijse Elfde Arrondissement. Lydia was een van de honderden concertgangers die naar Parijs waren afgezakt voor het optreden van de Californische garagerockband 'Eagles of Death Metal'. Bij de schietpartijen die uitmondden in zelfmoordaanslagen in de Bataclan zijn meer dan 90 doden gevallen, de dodentol blijft oplopen.