Facebook Mike Patton
Volledig scherm
© Facebook Mike Patton

Aangepaste albumcover Eagles of Death Metal gaat viraal

Een aangepaste cover van het Eagles of Death Metal-album 'Peace Love Death Metal' uit 2004 wordt druk gedeeld via de sociale media.

 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 2. Fan keek zo uit naar optreden Eagles of Death Metal
  Bloedbad Bataclan

  Fan keek zo uit naar optreden Eagles of Death Metal

  Een tweet die de Engelse Lydia B. Vassallo postte, krijgt een heel bittere nasmaak na het bloedbad in de Parijse concertzaal 'Le Bataclan' in het Parijse Elfde Arrondissement. Lydia was een van de honderden concertgangers die naar Parijs waren afgezakt voor het optreden van de Californische garagerockband 'Eagles of Death Metal'. Bij de schietpartijen die uitmondden in zelfmoordaanslagen in de Bataclan zijn meer dan 90 doden gevallen, de dodentol blijft oplopen.