Emmely Duquesnoy (24) uit Deerlijk stierf op 4 september 2021 bij een ongeval op de E17 in Deerlijk. Hartsvriendin Julie liet op Cyprus een blijvende herinnering achter aan haar.
Volledig scherm
PREMIUM
Emmely Duquesnoy (24) uit Deerlijk stierf op 4 september 2021 bij een ongeval op de E17 in Deerlijk. Hartsvriendin Julie liet op Cyprus een blijvende herinnering achter aan haar. © RV

Vriendinnen van verongelukte studente (24): “Emmely bracht mensen samen, nu laten wij haar nooit meer los”

DeerlijkDeerlijk neemt vandaag afscheid van Emmely Duquesnoy, de jonge vrouw die een week geleden stierf bij een ongeval op de E17 in Kortrijk, toen ze achteraan inreed op een vrachtwagen. 24 was de studente, net als haar hartsvriendinnen Emilia en Julie. “We groeiden samen op, gingen op reis, waren elkaars knuffelcontact. Het noodlot trekt daar nu een lelijke streep door. Toch gaan we door. Emmely zal altijd bij ons zijn. En we zullen proberen zo mooi en onbevangen te zijn zoals zij. Al is dat eigenlijk bijna een ‘mission impossible’.”

  1. Ex-uitbater van failliete Waregemse Funcafé zit in de cel: “Hij bleef maar doordoen, ondanks een beroepsverbod”
    Waregem

    Ex-uitbater van failliete Waregemse Funcafé zit in de cel: “Hij bleef maar doordoen, ondanks een beroepsver­bod”

    Geert Titeca (46) zit in de cel. De man die in Waregem en ver daarbuiten bekend is als voorzitter van de supportersfederatie van voetbalclub Zulte-Waregem, kreeg enkele jaren geleden een beroepsverbod wegens het bedrieglijk faillissement van het Funcafé in Waregem. Het belette hem echter niet om toch weer actief te zijn en dus is voor het gerecht de maat vol.