De bestuurder van een Peugeot veroorzaakte een kop-staart botsing langs de Vichtesteenweg in Deerlijk.
Volledig scherm
De bestuurder van een Peugeot veroorzaakte een kop-staart botsing langs de Vichtesteenweg in Deerlijk. © Hans Verbeke

Vichtesteenweg lange tijd afgesloten na banale kop-staart botsing met twee gewonden

DeerlijkDrie auto's raakten dinsdagavond betrokken bij een kop-staartbotsing op de Vichtesteenweg in Deerlijk, vlakbij het op- en afrittencomplex van de E17. Daarom sloot de politie het rijvak af voor wie richting Vichte wou rijden.

 1. Oma Anne (77) kan kleindochter pilote Zara (19) vandaag eindelijk weer in de armen nemen: “Ik ben zo fier op haar doorzettingsvermogen en wilskracht”
  PREMIUM
  Kortrijk

  Oma Anne (77) kan kleindoch­ter pilote Zara (19) vandaag eindelijk weer in de armen nemen: “Ik ben zo fier op haar doorzet­tings­ver­mo­gen en wilskracht”

  Ze moet haar kleindochter al twee maanden langer missen dan gepland, maar vandaag kan oma Anne De Smet-Vlieghe (77) uit Kortrijk haar kleindochter eindelijk weer in de armen sluiten. Zara (19) vloog als jongste pilote ooit de wereld rond en landt vandaag in Wevelgem. “Ik wil haar zo snel mogelijk omarmen”, vertelt Anne.
 2. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.