Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Een toekomstbeeld van residentie Pur Sang.
Volledig scherm
Een toekomstbeeld van residentie Pur Sang. © Senior Homes

Op zoek naar een ruime assistentieflat? Ontdek residentie Pur Sang in Waregem tijdens het opendeurweekend

Noteer zaterdag 25 en zondag 26 september alvast in uw agenda. Dan vindt namelijk het opendeurweekend van residentie Pur Sang plaats. “De 93 flats moeten voor de zomer van 2022 klaar zijn en nu al is bijna de helft verkocht en 30 procent verhuurd”, aldus oprichter van Senior Homes Wilfried Martens. Ontdek hier waarom je er dus snel bij moet zijn.

  1. “Een drugshol? We doen urinecontroles”: minister beantwoordt vragen van bezorgde buren over detentiehuis in Kortrijk
    PREMIUM
    Kortrijk

    “Een drugshol? We doen urinecon­tro­les”: minister beant­woordt vragen van bezorgde buren over detentie­huis in Kortrijk

    Een gepland detentiehuis in gewezen rusthuis Lichtendal op Hoog Kortrijk zet de buurt op scherp. Er is woede omdat er niet vroeger over gecommuniceerd werd. En er is argwaan rond de werking. Federaal minister van Justitie en Kortrijkzaan Vincent Van Quickenborne (Open Vld) houdt voet bij stuk: “Ik zal persoonlijk voor de veiligheid van de buurt instaan, dat garandeer ik.”