Gisteren werd de eerste steen gelegd voor de brandweerkazerne die Deerlijk en Anzegem samen realiseren.
Volledig scherm
Gisteren werd de eerste steen gelegd voor de brandweerkazerne die Deerlijk en Anzegem samen realiseren. © Foto Henk Deleu

Nieuwe brandweerkazerne voor Deerlijk en Anzegem

DEERLIJK/ANZEGEMAan de Braamheuvelstraat op de wijk Belgiek, in de onmiddellijke omgeving van de gewestweg N36 en de autosnelweg E17, werd gisteren de eerste steen gelegd van de nieuwe brandweerkazerne die de gemeenten Deerlijk en Anzegem samen realiseren.

 1. B’thoven heropent terras met tapas- en grillgerechten: “Specialiteit fondue kan niet buiten, maar we missen onze klanten te hard”
  Kortrijk

  B’thoven heropent terras met tapas- en grillge­rech­ten: “Speciali­teit fondue kan niet buiten, maar we missen onze klanten te hard”

  Voor fondue is het te gevaarlijk buiten, want regen en gloeiend hete olie gaan niet samen. Toch heropent fonduehuis B’thoven het terras. Er worden nu tapas- en grillgerechten geserveerd. “We missen de klanten te hard”, zegt het team van B’thoven. Zodra de horeca ook binnen weer mag, komt ook de vleesfondue weer op de kaart. Al het nieuws over de heropening van de terrassen in de Leiestreek kun je hier (her)lezen.
 1. Eendjes springen uit nest de wijde wereld in
  Play

  Eendjes springen uit nest de wijde wereld in

 2. Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek
  Play

  Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek