De politie van de zone Gavers werd tijdens de achtervolging gesteund door de collega's van Mira.
Volledig scherm
De politie van de zone Gavers werd tijdens de achtervolging gesteund door de collega's van Mira. © Hans Verbeke

Jacht op gevluchte bromfietser blijft niet onopgemerkt

Waregem/DeerlijkEen bromfietser die weigerde te stoppen voor de politie, is donderdagavond laat tijdens een achtervolging kunnen ontkomen. De politie raakte zijn spoor bijster in Deerlijk.

 1. Voorwaardelijke celstraf en werkstraf voor drugsdealend koppel, 30 maanden cel voor leverancier
  Wevelgem/Kortrijk

  Voorwaarde­lij­ke celstraf en werkstraf voor drugsdea­lend koppel, 30 maanden cel voor leveran­cier

  Een koppel uit Wevelgem en hun Bulgaarse Kortrijkse leverancier zijn dinsdag samen door de correctionele rechtbank veroordeeld voor de verkoop van cocaïne en cannabis. Via Snapchat, Whatsapp, Messenger en Wickr boden ze hun spul aan hun klanten aan. Het koppel kwam er met een grotendeels voorwaardelijke celstraf of werkstraf van af, hun leverancier kreeg 30 maanden effectieve celstraf en een boete van 12.000 euro.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.