Voormalig Miss Belgian Beauty-organisator Ignace Crombé.
Volledig scherm
Voormalig Miss Belgian Beauty-organisator Ignace Crombé. © Photo News

Ignace Crombé (65) vecht tegen pancreaskanker: “Ik wil zo positief mogelijk blijven”

DeerlijkVoormalig Miss Belgian Beauty-organisator Ignace Crombé (65) vecht tegen een agressieve pancreaskanker. De zware diagnose werd tussen Kerstmis en Nieuwjaar gesteld. “Deze week startte ik met zware chemo. Ik blijf zoveel mogelijk positief denken, ook al belooft de vooropgestelde levensverwachting weinig goeds”, reageert Ignace.

  1. 20 maanden effectieve celstraf voor stalker bij vierde veroordeling: “Hij volhardt in de boosheid, hopelijk doet deze straf hem eindelijk stoppen.”
    Kortrijk

    20 maanden effectieve celstraf voor stalker bij vierde veroorde­ling: “Hij volhardt in de boosheid, hopelijk doet deze straf hem eindelijk stoppen.”

    Voor de vierde keer is een 42-jarige man uit Kortrijk woensdag veroordeeld tot een celstraf, van 20 maanden effectief dit keer, voor de stalking van zijn ex. De voorbije 4 jaar kreeg de obsessieve stalker in totaal al 36 maanden effectieve celstraf maar toch zag hij nog de binnenkant van de gevangenis niet. Het zorgde vorige maand bij de behandeling van de zaak voor zure oprispingen bij de rechter over de uitvoering van de straffen in België.