Niels Destadsbader bracht het nummer gisterenavond bij Gert en James. Het gaat over zijn vriendin Caroline, hier samen op de foto met haar dochter Camille.
Volledig scherm
PREMIUM
Niels Destadsbader bracht het nummer gisterenavond bij Gert en James. Het gaat over zijn vriendin Caroline, hier samen op de foto met haar dochter Camille. © Play 4/Vanhoyland

Het nummer ‘Sterker’ van Niels Destadsbader? Dat gaat over Caroline (47), die vorig jaar overleed aan pancreaskanker: “Dat Niels voor haar een nummer had gemaakt, vond ze geweldig”

DeerlijkNiels Destadsbader (33) stelt vandaag trots zijn nieuw album voor. Het meest persoonlijke nummer op die plaat gaat over één van zijn beste vriendinnen, die vorig jaar overleed. Hij was een van de laatsten en enigen die Caroline (47) kon bezoeken. “Mijn mama was heel erg blij dat hij een lied over haar had geschreven”, zegt zoon Mathis. “Het voelde alsof er van haar nog iets zou achterblijven, dankzij dat nummer. Dit is een heel mooi afscheid van haar geweest.”

 1. Buurt verzet zich tegen plannen Bouw Paul Huyzentruyt: “Als kasseiweg verdwijnt, rijden er tot 1.000 wagens per dag door wijk vol jonge gezinnen”
  Heule/Bissegem

  Buurt verzet zich tegen plannen Bouw Paul Huyzen­truyt: “Als kasseiweg verdwijnt, rijden er tot 1.000 wagens per dag door wijk vol jonge gezinnen”

  Bouwpromotor Paul Huyzentruyt wil op de grens van Heule met Bissegem drie woonblokken bouwen en vroeg daar een omgevingsvergunning voor aan. Als de plannen realiteit worden, verdwijnt kasseiwegje Siberie Reke. Dat is een doorn in het oog van veel buurtbewoners. Omdat automobilisten dan andere wegen zouden opzoeken, in een wijk vol jonge gezinnen.
 2. Wouter Allijns (40) neemt schepenambt van Arne Vandendriessche over: “Mijn hart haalt het van mijn hoofd, ik geef er mijn job voor op”
  PREMIUM

  Wouter Allijns (40) neemt schepen­ambt van Arne Vanden­dries­sche over: “Mijn hart haalt het van mijn hoofd, ik geef er mijn job voor op”

  De opvolger van Arne Vandendriessche (38), de ondernemer stapt uit de politiek, is bekend. Wouter Allijns (40) uit Bellegem – zoon van gewezen KV Kortrijk-voorzitter Joseph Allijns – wordt vanaf 15 november de nieuwe schepen van Sport, Economie en Energie (Team Burgemeester) in Kortrijk. “Ik geef er mijn job voor op, maar de passie spreekt. Ik werk me nu al in”, vertelt Wouter Allijns.