Hannes Deweer uit Deerlijk gooit het verst met een papieren vliegtuig
Volledig scherm
PREMIUM
Hannes Deweer uit Deerlijk gooit het verst met een papieren vliegtuig © Henk Deleu

Hannes is Belgisch Kampioen papieren vliegtuigjes werpen. En met deze tips maak je zelf het perfecte vliegtuigje

deerlijk48,5 meter. Zo ver gooide Hannes Deweer (22) uit Deerlijk op het Belgisch kampioenschap papieren vliegtuigjes gooien. Daarmee heeft hij meteen het Belgisch record op zijn naam, én mag hij naar het WK volgende maand. Niet slecht voor iemand die zich amper enkele dagen voor het BK voor de lol inschreef. Hannes geeft ons zijn beste tips, zodat we zelf als een ‘pro’ vliegtuigjes kunnen gooien.

 1. Primeur voor Groep Zorg H. Familie: eerste ouderenzorgvoorzieningen in België krijgen Qualicor kwaliteitslabel
  Kortrijk/Ledegem/Oostkamp

  Primeur voor Groep Zorg H. Familie: eerste ouderen­zorg­voor­zie­nin­gen in België krijgen Qualicor kwaliteits­la­bel

  Een team van experten van Qualicor Europe, een organisatie gespecialiseerd in de kwaliteits- en veiligheidscontrole van zorginstellingen, voerde in mei 2022 een audit door binnen Groep Zorg H. Familie vzw. De groep omvat woonzorgcentra Sint-Carolus, De Pottelberg en Phebe thuiszorg in Kortrijk en woonzorgcentra Rustenhove in Ledegem en Sint-Jozef in Oostkamp.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.