Highlight festival
Volledig scherm
Highlight festival © Highlight festival

Geldinzamelactie voor vuurspuwster Highlight Festival die zwaar verbrand raakte

Ieper / Eeklo / DeerlijkDe vrouw die zaterdagavond op het Highlight Festival in Ieper zwaar verbrand raakte nadat haar act met vuurspuwen, ligt nog steeds in het UZ in Gent. Ondertussen is een geldinzamelactie op poten gezet. “Door de gevaarlijkheidsgraad van de act worden de kosten niet door de verzekering terugbetaald”, klinkt het.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Assisenjury in Brussel voor maanden vertrokken, ex-jurylid wenst hen veel sterkte: "Er staan die mensen zware tijden te wachten”
  PREMIUM
  Kortrijk

  Assisenju­ry in Brussel voor maanden vertrokken, ex-jurylid wenst hen veel sterkte: "Er staan die mensen zware tijden te wachten”

  In Brussel is het terreurproces maandagmorgen van start gegaan. En dat betekent ook dat de juryleden voor zes of negen maanden vertrokken zijn. En dat vergt uiteraard heel wat van de gezworenen. We vroegen een ex-jurylid hoe zoiets in z’n werk gaat. “Een week was al zwaar. Ik kan me niet voorstellen dat je daar maanden moet zitten”, klinkt het.