Emmely Duquesnoy (24) uit Deerlijk overleefde een ongeval met een vrachtwagen langs de E17 in Kortrijk niet.
Volledig scherm
PREMIUM
Emmely Duquesnoy (24) uit Deerlijk overleefde een ongeval met een vrachtwagen langs de E17 in Kortrijk niet. © LSI/LSI

Emmely (24) overleeft botsing met vrachtwagen langs E17 niet: “Ze was zo’n bezige bij. Is ze in slaap gevallen? We zullen het nooit weten”

Kortrijk/Deerlijk“Nooit reed ze te snel. Ze nam nooit haar telefoon op achter het stuur. Dat haar dit moet overkomen, is zwaar om te dragen.” De ouders van Emmely Duquesnoy (24) uit Deerlijk zijn in diepe rouw nadat hun dochter in de nacht van vrijdag op zaterdag langs de E17 in Kortrijk achteraan inreed op een rijdende vrachtwagen en om het leven kwam. “We blijven met zoveel mooie herinneringen, maar met zo veel vraagtekens achter.”

  1. “Druk is lokaal moordend”: Burgemeester van Kuurne maakt zich zorgen, nu steeds meer politici stoppen
    PREMIUM
    Kuurne/Kortrijk

    “Druk is lokaal moordend”: Burgemees­ter van Kuurne maakt zich zorgen, nu steeds meer politici stoppen

    Burgemeester Francis Benoit (CD&V) van Kuurne kroop dinsdagmiddag in zijn pen, na de aankondiging van Arne Vandendriessche (Team Burgemeester) dat hij als schepen stopt in Kortrijk en uit de politiek stapt. “Het wantrouwen in de politiek groeit, de druk van sociale media overheerst. Er is de laatste drie jaar onwezenlijk veel veranderd”, vindt Francis Benoit. Eén op de tien schepenen stapte al op in Vlaanderen, sinds de gemeenteraadsverkiezingen in 2018.