Brent Beukelaer trad zaterdag in de vooravond in Uzien op.
Volledig scherm
Brent Beukelaer trad zaterdag in de vooravond in Uzien op. © Henk Deleu

Eerste liveconcert na lockdown verloopt vlekkeloos: “Een magisch moment”

DeerlijkEn of het deugd deed, het eerste liveconcert na de lockdown, in eventlocatie Uzien in Deerlijk. Brent Beukelaer, frontman van De Nieuwe Lichting-winnaars The Radar Station, trad er zaterdag in de vooravond op. “Het was een prachtig moment”, zegt organisator Pieter Deknudt.

 1. Eerste liveconcert na de lockdown... is in Deerlijk: ‘Lawine aan regels doorploeterd, maar het is gelukt!’
  Deerlijk

  Eerste livecon­cert na de lockdown... is in Deerlijk: ‘Lawine aan regels doorploe­terd, maar het is gelukt!’

  Eerste pintjes en wijntjes vind je overal zaterdag, maar evenementenlocatie Uzien in Deerlijk zorgt zowaar al voor een eerste liveconcert. Brent Beukelaer, frontman van de Nieuwe Lichting winnaar ‘The Radar Station’, komt spelen. “Heel vreemd wel”, zegt organisator Pieter Deknudt. “Durf het woord ‘evenement’ in de mond nemen in plaats van terras met livemuziek, en er komt een lawine van extra regels op je af.”
 2. Amper week na brand in hoofdkwartier schiet Brooklyn uit startblokken op nieuwe locatie: “Eerste online bestelde pakketjes de deur uit”
  PREMIUM
  Kortrijk/Stasegem

  Amper week na brand in hoofdkwar­tier schiet Brooklyn uit startblok­ken op nieuwe locatie: “Eerste online bestelde pakketjes de deur uit”

  Het is nog wat wennen maar sinds dinsdag is het leeuwendeel van de Brooklyn-medewerkers die vorige week woensdagavond hun hoofdkantoor zagen afbranden, aan de slag op een andere locatie, op de Engelse Wandeling in Kortrijk. “Zonder de steun van zovelen hadden we niet zo snel weer aan de slag kunnen gaan”, zegt zaakvoerder Ubbe Descamps (44). “De herstart van nul is zwaar, maar het wordt een leerrijk proces.”