De praline Cats van chocolatier Hannes D'Heedene uit Deerlijk
Volledig scherm
De praline Cats van chocolatier Hannes D'Heedene uit Deerlijk © Chocolaterie

Cats van Hannes D’Heedene is beste praline van 2021

DeerlijkDe Belgium Chocolate Awards zijn voor de negende keer uitgereikt. Die wedstrijd is een initiatief van het vakblad Chocolaterie. In de categorie van beste praline bij de professionals schiet Hannes D’Heedene uit Deerlijk de hoofdvogel af met de praline Cats. De naam Cats is een verwijzing naar de deelname van onze basketvrouwen Belgian Cats aan de Olympische Spelen in Tokio.

  1. Natuur.koepel verzet zich tegen vijf mogelijke bedrijvenzones in regio Waregem: “Zo’n oppervlakte open ruimte innemen is niet van deze tijd”

    Natuur.koepel verzet zich tegen vijf mogelijke bedrijven­zo­nes in regio Waregem: “Zo’n oppervlak­te open ruimte innemen is niet van deze tijd”

    Er komt heel wat kritiek op de keuze van de Provincie om vijf zones in regio Waregem naar voor te schuiven als mogelijke toekomstige bedrijvenzones. Onder meer natuurvereniging Natuur.koepel zal zich daar hevig tegen verzetten, met bezwaarschriften tegen de ontwikkeling van alle vijf de zones. “150 hectare extra verharden in wat nu al de meest verharde regio is van de provincie, dat is echt huiveringwekkend”, zegt Herman Nachtergaele.
    Deerlijk