Brandweerposten Deerlijk en Vichte nemen intrek in nieuwe kazerne.
Volledig scherm
Brandweerposten Deerlijk en Vichte nemen intrek in nieuwe kazerne. © Henk Deleu

Brandweerposten Deerlijk en Vichte nemen intrek in nieuwe kazerne

De brandweerlieden van brandweerposten Deerlijk en Vichte hebben zaterdagmorgen de deur van hun oude kazerne achter zich dichtgetrokken en hun intrek genomen in de nieuwe kazerne op wijk den Belgiek. De twee brandweerkorpsen smelten er samen.

0 reacties

 1. Spookrijders gevat na kilometerslange achtervolging op drie banden: “Mirakel dat er geen slachtoffers gevallen zijn”
  Play
  Deerlijk/Waregem

  Spookrij­ders gevat na kilometers­lan­ge achtervol­ging op drie banden: “Mirakel dat er geen slachtof­fers gevallen zijn”

  Twee Franse dieven zijn maandagavond bij de lurven gevat na een spectaculaire en aartsgevaarlijke achtervolging, die onder meer in de verboden rijrichting van de Hoogstraat in Deerlijk liep. De verdachten werden achtervolgd omdat ze even daarvoor in de Franse stad Tourcoing een diefstal hadden gepleegd. Om aan de politie te ontsnappen, vluchtten ze zelfs al spookrijdend over de E17. Het is een mirakel dat ze niemand de dood injoegen.
 2. Viva Sara promoot huisgemaakte producten
  Kortrijk

  Viva Sara promoot huisgemaak­te producten

  Viva Sara Kaffée maakte recent bekend het terras van Kortrijks bekendste koffiehuis nog niet te heropenen vanaf 8 mei, op de Grote Markt. Viva Sara lanceert ondertussen wél een uitgebreid aanbod aan huisgemaakte producten om collega horeca-uitbaters zo goed mogelijk te ondersteunen. Want het gaat over creatieve drankjes zoals ijsthee, die in een handomdraai klaar te maken zijn. Al het nieuws over de heropening van de terrassen in de Leiestreek kan je hier lezen.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing