De Renault ging op de afrit van de E17 uit de bocht en kwam tegen een verlichtingspaal terecht.
Volledig scherm
De Renault ging op de afrit van de E17 uit de bocht en kwam tegen een verlichtingspaal terecht. © LSI

Bestuurder kampt met suikertekort: drie inzittenden zwaargewond bij zware klap op afrit E17

DeerlijkOp de afrit van de E17 in Deerlijk zijn zaterdagnamiddag drie Fransen zwaargewond geraakt. Een suikertekort van de bestuurder lag aan de oorzaak.

 1. Van nieuw historisch hart tot verkeersveiliger stationsbuurt: deze 27 wegenwerken in 2022 maken het leven in Kortrijk aangenamer
  PREMIUM
  Kortrijk

  Van nieuw historisch hart tot verkeers­vei­li­ger stations­buurt: deze 27 wegenwer­ken in 2022 maken het leven in Kortrijk aangenamer

  De nieuwe ondergrondse parking Station, een stadspark nabij de Veemarkt… maar ook de langverwachte aanpak van straten en fiets- en voetpaden: we stellen 27 (!) concrete projecten voor waar in 2022 in Kortrijk wordt aan gewerkt. “We maakten de voorbije drie jaar vooral plannen op. De komende drie jaar worden cruciaal om al deze plannen uit te voeren, met als grootste doel onze wegen en pleinen verkeersveiliger en groener te maken”, zegt schepen van Mobiliteit en Openbare Werken Axel Weydts (Vooruit).
 2. In half jaar 31.226 ritjes met elektrische BIRD deelsteps: al zes aanbieders deelmobiliteit in Kortrijk
  Kortrijk

  In half jaar 31.226 ritjes met elektri­sche BIRD deelsteps: al zes aanbieders deelmobili­teit in Kortrijk

  Nu de elektrische deelfietsen van smove.city sinds kort in Kortrijk gebruikt worden, zijn er al zes aanbieders van deelmobiliteit in Kortrijk. “En het stopt hier niet, we werken aan een actieplan met de nadruk op deelwagens, waar nog groei in zit. Dat is de toekomst, steeds meer jonge gezinnen gebruiken nu al occasioneel een wagen, om bijvoorbeeld wekelijks grote boodschappen te doen. Dan kan een deelauto echt ideaal zijn voor hen. We willen ook nog elektrische deelbakfietsen lanceren in Kortrijk”, zegt schepen van Mobiliteit Axel Weydts (Vooruit).