De brandweer kon het vuur snel blussen
Volledig scherm
De brandweer kon het vuur snel blussen © Alexander Haezebrouck

Auto ‘s nachts uitgebrand in loods

DeerlijkIn de nacht van donderdag op vrijdag brak omstreeks 2 uur brand uit in een loods langs de Oudenaardse Heerweg. Een auto brandde volledig uit, de rest van de inboedel kon gevrijwaard worden.

 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Duo voor rechter na diefstal van … 25 euro
  Harelbeke

  Duo voor rechter na diefstal van … 25 euro

  Twee mannen uit Harelbeke riskeren een celstraf voor twee diefstallen. In 2019 gingen ze ervandoor met een pot tabak en 25 euro uit een appartement van een kameraad. Ze sloegen toe toen de bewoner even bij zijn buurvrouw was. In november vorig jaar werden ze op heterdaad betrapt toen ze enkele blikjes bier wilden stelen in de Delhaize in Harelbeke. Beiden zijn lang geen onbekenden voor het gerecht. Eén van hen riskeert één jaar cel en 800 euro boete, zijn kompaan riskeert zes maanden cel 600 euro boete. Vonnis op 12 december.