De werken worden uitgevoerd ter hoogte van het tankstation.
Volledig scherm
De werken worden uitgevoerd ter hoogte van het tankstation. © Anthony Statius

Wegdek Polderdreef wordt hersteld

De PinteHet wegdek in de Polderdreef in De Pinte wordt hersteld. De werken starten op maandag 15 februari.

 1. IN BEELD: aanschuiven aan elke ijs- of koffiezaak op shoppingzondag
  Gent

  IN BEELD: aanschui­ven aan elke ijs- of koffiezaak op shopping­zon­dag

  De eerste zondag van de maand, dat is in Gent een shoppingzondag. Ook vandaag. Er liep best wat volk in Gent-centrum, en heel wat mensen zeulden ook winkeltassen mee. Goed voor de zelfstandigen. Maar wat vooral opviel: aan zowat élke zaak waar iets eet- of drinkbaars te verkrijgen is, stond een rij. Want hoe ongezellig is het om in de stad rond te dwalen zonder tussendoor even een ijsje te kopen of een kop koffie of warme chocolademelk te slurpen? Het is aftellen naar 1 mei, als we eindelijk weer een pannenkoek kunnen eten, of een terrasje kunnen doen. Nog 54 dagen...
 2. Met Francis Van den Eynde (VB) is één van de meest bevlogen sprekers uit de Gentse gemeenteraad overleden: “Ooit debat vol Kuifje-citaten gevoerd”
  Gent

  Met Francis Van den Eynde (VB) is één van de meest bevlogen sprekers uit de Gentse gemeente­raad overleden: “Ooit debat vol Kuif­je-citaten gevoerd”

  Francis Van den Eynde is donderdagavond overleden. Hij werd 74. Van den Eynde was hét kopstuk van het Vlaams Belang in Gent, in de gloriejaren van die partij, en zetelde ook in de Kamer. Op het einde van zijn carrière kwam het tot een breuk met Vlaams Belang, en werd hij uit de partij gezet. “Toch hoop ik dat Francis herinnerd zal worden omwille van het vele harde werk.”
 1. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!

 2. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo