De Oxfam Wereldwinkels van Nazareth en De Pinte organiseren een geschenkenbeurs.
Volledig scherm
De Oxfam Wereldwinkels van Nazareth en De Pinte organiseren een geschenkenbeurs. © rv

Twintigste geschenkenbeurs van Oxfam De Pinte-Nazareth in OCP

De vrijwilligers van de Wereldwinkels van Nazareth en De Pinte organiseren dit weekend voor de twintigste keer een geschenkenbeurs. Deze beurs vindt plaats in het OCP in De Pinte.

0 reacties

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Op bezoek bij de ouders van Jente Hauttekeete (19), wereldrecordhouder op de zevenkamp bij de junioren: “Wij zijn een geoliede machine”
  PREMIUM
  De Pinte

  Op bezoek bij de ouders van Jente Hauttekee­te (19), wereldre­cord­hou­der op de zevenkamp bij de junioren: “Wij zijn een geoliede machine”

  Op een indoorwedstrijd zevenkamp in Frankfurt schreef Jente Hauttekeete (19) begin februari Belgische geschiedenis toen hij het wereldrecord bij de junioren verbrak. Als eerste junior ooit behaalde hij meer dan 6.000 punten. Zijn ongelofelijke prestatie kwam onverwachts en deed daarom net zoveel deugd. Toch stond het in de sterren geschreven dat Jente een fantastische carrière tegemoet gaat. Hij wordt namelijk intensief begeleid door zijn ouders, die hem coachen en ondersteunen waar mogelijk. Wij gingen langs.
 2. Geen Gentse Feesten, wel ‘knaldrangfonds’ van 1 miljoen euro voor volledige zomerprogrammatie: “We maken het zo bruisend mogelijk”
  Gent

  Geen Gentse Feesten, wel ‘knaldrang­fonds’ van 1 miljoen euro voor volledige zomerpro­gram­ma­tie: “We maken het zo bruisend mogelijk”

  Geen Gentse Feesten, maar wel zoveel mogelijk gecontroleerd feesten. Dat is wat de stad Gent wil doen, de komende zomer. Daarom is er alvast 1 miljoen euro gestoken in een ‘knaldrangfonds’, om iedereen die wil de mogelijkheid te geven om kleinere evenementen in openlucht te organiseren volgens de coronamaatregelen. Ook komt er weer camerabewaking in de binnenstad, van 1 mei tot eind oktober.
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"