BIOSKOOP in Sint-Niklaas.
Volledig scherm
BIOSKOOP in Sint-Niklaas. © Future of Events

Openluchtcinema brengt jaren 80-sfeer naar parking Begonia

De PinteFilmliefhebbers kunnen in het weekend van vrijdag 21 en zaterdag 22 mei terecht op de parking van Domein Begonia in De Pinte. Met de drive-incinema BIOSKOOP dompelt de Gentse organisator Future of Events de parking van de feestzaal onder in een jaren 80-sfeertje. De film, die kan u zelf mee helpen kiezen.

 1. Wordt Annelies dé Voice van Vlaanderen op vtm? “Dit avontuur kan een grote springplank zijn”
  PREMIUM
  Oudenaarde

  Wordt Annelies dé Voice van Vlaanderen op vtm? “Dit avontuur kan een grote spring­plank zijn”

  Annelies Fraeye (24) mag vrijdag naar de live-shows van The Voice van Vlaanderen op vtm. De Leupegemse geraakte al door de ‘blind auditions’ en ‘battles’ van de populaire talentenjacht en begint nu aan het grote showwerk. “Misschien wordt The Voice voor mij wel de springplank om professioneel iets met muziek te doen”, hoopt de Oudenaardse studente psychologie.
 2. In Gent opent zaterdag 75% van de horecazaken, en dat is veel meer dan in de rest van Vlaanderen: “Alles gedaan om mensen te motiveren”
  PREMIUM
  Gent

  In Gent opent zaterdag 75% van de horecaza­ken, en dat is veel meer dan in de rest van Vlaanderen: “Alles gedaan om mensen te motiveren”

  Als het weer meezit, dan wordt Gent zaterdag meteen weer de meest levendige stad van Vlaanderen. In onze stad opent maar liefst 75% van de horecazaken, ook al is dat met enkel een terras. In de rest van Vlaanderen is dat gemiddeld 50%. “We hebben uitgelegd dat het volk het echt nodig heeft om terug op café of op restaurant te gaan.”
 1. En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"
  Play

  En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"

 2. Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?
  Play

  Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?