Melanie Moreels en Hendrik Hauttekeete, de ouders van Jente.
Volledig scherm
PREMIUM
Melanie Moreels en Hendrik Hauttekeete, de ouders van Jente. © Wannes Nimmegeers

Op bezoek bij de ouders van Jente Hauttekeete (19), wereldrecordhouder op de zevenkamp bij de junioren: “Wij zijn een geoliede machine”

De PinteOp een indoorwedstrijd zevenkamp in Frankfurt schreef Jente Hauttekeete (19) begin februari Belgische geschiedenis toen hij het wereldrecord bij de junioren verbrak. Als eerste junior ooit behaalde hij meer dan 6.000 punten. Zijn ongelofelijke prestatie kwam onverwachts en deed daarom net zoveel deugd. Toch stond het in de sterren geschreven dat Jente een fantastische carrière tegemoet gaat. Hij wordt namelijk intensief begeleid door zijn ouders, die hem coachen en ondersteunen waar mogelijk. Wij gingen langs.

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser

 2. Wandelaar klimt naar hoogste top Madeira en maakt prachtige beelden
  Play

  Wandelaar klimt naar hoogste top Madeira en maakt prachtige beelden