De politie controleerde op rode diesel, onbetaalde boetes alcohol en drugs.
Volledig scherm
De politie controleerde op rode diesel, onbetaalde boetes alcohol en drugs. © PJDG

Minister Van Peteghem woont grootschalige verkeerscontrole in De Pinte bij: “Dergelijke acties zijn bevredigend want je hebt direct resultaat”

De Pinte/GentPolitiezone Schelde-Leie en de douane hebben zaterdag tussen 17.00 uur en 21.00 uur een grootscheepse verkeerscontrole gehouden op carpoolparking van De Pinte. Ook de minister van Financiën Vincent Van Peteghem was aanwezig om de actie te ondersteunen. 

  1. Een romantische picknick op een aanlegsteiger of liever met het hele gezin picknicken in het park? Op deze 10 idyllische plekjes kan je picknicken in en rond Gent
    PREMIUM
    Gent

    Een romanti­sche picknick op een aanlegstei­ger of liever met het hele gezin picknicken in het park? Op deze 10 idyllische plekjes kan je picknicken in en rond Gent

    Sandwiches, limonade, koekjes, vers fruit, een rieten mand en een rood-wit laken... Wat hebben deze dingen zoal gemeen? Ze vormen de perfecte elementen voor een heerlijke picknick. Zodra de zon schijnt, rep je je met je picknickmand vol lekkers naar één van deze idyllische locaties in en rond Gent. Romantisch picknicken op een aanlegsteiger, picknickbarbecues met de hele familie of picknick met speeltuin voor de kinderen? Wij hebben enkele toplocaties uitgezocht voor een prachtige, ontspannende picknickdag.