Paus Paulus VI (links)
Volledig scherm
Paus Paulus VI (links) © BELGA/AFP

Voormalig Paus Paulus VI wordt mogelijk heilig verklaard

Paus Paulus VI, leider van de katholieke kerk van 1963 tot zijn dood in 1978, mag erop hopen veertig jaar na zijn dood heilig te worden verklaard. Om heilig te worden, moet iemand bij leven minstens twee mirakels hebben verricht. De teller van Paulus stond op één, maar volgens het weekblad La Voce del Popolo heeft een panel theologen een tweede mirakel gevonden, wel degelijk na eerst artsen te hebben geraadpleegd. Wonderbaarlijk genoeg vond dat mirakel plaats in... 2014.

6 reacties

 • Wim De Ridder

  4 jaar geleden
  Hoeveel brengt hem dat op per maand ?
 • Fredien Van Havere

  4 jaar geleden
  Er trappen er toch nog veel in,wat bewijst dat er nog veel achterlijken zijn in de wereld.
 • Marc Geerts

  4 jaar geleden
  Persoonlijk vind ik dat ze eerst vangheluwe heilig moeten verklaren ...ohh sorry die is al heilig , mijn excuses aan alle schijnheiligen....
 • Mike Zwarts

  4 jaar geleden
  Ongelooflijk,ze zullen er vlug eentje verzinnen ze.
 • Charel Jansens

  4 jaar geleden
  De sprookjes wereld moet toch verder leven
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).